Vintage Paint från Jeanne d'Arc living.

Jeanne d'Arc Living Vintage Paint är särskilt väl lämpad för möbler och producerar äkta matta och kalkhaltig utseende som gamla möbler är känd för. Färgen fäster på nästan alla ytor utan några förberedelser. Färgen är vattenbaserat och miljövänligt. Inte tillgänglig i Storbritannien och utomlands (USA, Australien, etc.)

Vintage Matt Möbler Paint är ett vattenbaserat och miljövänlig färg och är utvecklad speciellt för att måla möbler för att ge den autentiska matt och kalkhaltig yta som var vanligt för möbler i gamla dagar. Färgen kommer att följa nästan vilken yta som helst utan särskild förberedelse och det ger bra täckning.
Täckning: Mellan 7-10 m2 (75-105 ft2), beroende på porositeten hos ytan
Torktid: Beröringstorr på 30 minuter och Övermålningsbar i en timme.
Bruksanvisning: Rör om väl före användning
Applicera två tunna lager rekommenderas. Ytan skall vara torr och fri från fett. Använd färgen som det är. Om du föredrar en mer "tvättas ut" effekt, kan du lägga till lite vatten. För bästa resultat, applicera med en VINTAGE PAINT pensel som våra borstar kommer att ge en finare struktur.
Om du vill att den yta som skall skyddas, avsluta med ANTIKVITET WAX eller VINTAGE PRIMER & SEALER. VINTAGE PAINT är också lämplig för golv när förseglad med VINTAGE PRIMER & SEALER.
Före målning, kan du behöva tillämpa VINTAGE PRIMER & SEALER som är en fläck-blockerande primer som förhindrar blödning.