Köp- och leveransvillkor

 Priser

Alla priser anges i Svenska kronor inklusive moms, för närvarande 25%. Vi råder ej över prisförändringar på marknaden, vid eventuella prisändringar i butiken gäller det pris som är aktuellt vid kundens beställning. Alla varor säljes var för sig, även om det finns flera varor på samma bild. Säljes det i par eller som set så står det i beskrivningen.

Minimiorder och fraktkostnad.

Finns ingen gräns för hur mycket ni måste beställa, alla ordrar är därför välkomna. Frakt tillkommer med 69kr.  Vid önskad delleverans tillkommer en kostnad på 69 kr/leverans.

När vi bokar för leverans av er beställning/köp så bestämmer datorn var paketet ska hämtas ut, detta är inget vi kan ändra på. Om ni önskar specifikt ställe vänligen hör av er innan ni lägger er beställning så vi kan kolla upp om det går att få utlämning just där ni önskar. Om det ska köras hem till er tillkommer det kostnader, dessa får ni själva stå för. Vi kompenserar inte kostnader för bensin eller liknande om ni har en bit att ta er för hämtning av ert paket.

Blomsterstallet förbehåller sig rätten att debitera beställaren/köparen för de paket/beställningar som ni inte hämtar ut hos ombud/leveransställen, då detta i sin tur kostar oss pengar. 

När vi lägger en beställning för leverans av ert paket bestämmer datorn med hjälp av ert postnummer var ni ska hämta ut det. Har ni en specifik önskan om utlämningsställe vänligen melja innan så vi kan kolla upp det innan ni lägger er beställning. Vi ersätter inte kostnader för bensin vad det gäller hämtning av ert köp.

Betalning

Ni kan välja mellan följande betalningssätt:

Klarna faktura- Ni får hem en faktura där ni har 14 dagar på er att betala er vara. Ni får varan hemskickad så fort beställningen är gjord. 

Klarna konto- Ni får kostnaderna lagda på ert konto och en bekräftelse skickas till er. Varan skickas så fort er beställning är gjord.

Förskottsbetalning- Ni sätter in summan på vårt bankgiro. Detta kan ta upp mot 3 bankdagar för oss att se men oftast syns det dagen efter. Varan skickas när betalningen syns.

Swish- ni betalar in via er telefon till angivet nr i bekräftelsen ni fått. Varan skickas så fort vi fått betalningen. Obs! De underlättar ifall ni fyller i att det ska skickas sms till oss så vi uppmärksammar er betalning.


Kurserna som bokas via hemsidan ska betalas i butiken, via Swish alt via bankgiro. Vill du avboka dig ifrån kursen men det måste göras minst 24 timmar tidigare annars behåller vi anmälningsavgiften. 

Retur

Vid returer av köp/beställningar på Blomsterstallet.se står köparen/beställaren själv för fraktkostnaden vilket oftast kan hamna på över 69 kr. Vi krediterar inte de 69 kr i frakt som det kostade beställaren att få varorna hem i leveransavgift vid beställning. Detta innebär att beställaren står för båda frakterna eftersom det är beställaren som önskat leverans av varorna från början.

Vi tar ej emot returer på Metervaror.

Blomsterstallet förbehåller sig rätten att debitera beställaren/köparen för de paket/beställningar som ni inte hämtar ut hos ombud/leveransställen, då detta i sin tur kostar oss pengar. 

Reklamationer

Synliga skador på paketet anmäles direkt till ombudet/utlämningsstället. Sedan tar ni kontakt med oss. Alla skador MÅSTE fotodokumenteras.

Majas Lyktor:

När det gäller Majas Cottage Lyktor så kan det tyvärr
förekomma repor och ojämna kanter samt brännmärken på insidan av lyktan där dom fäst fast folien. Lyktorna är munblåsta.

Munblåst= Gjorda en och en förhand och kan därför har luftbubblor och ojämnheter i sig. 

*

 Leveranstid

Vi skickar dina varor så fort vi ser pengarna på vårt bankgiro/konto. Leverans tiderna är mellan 2-4 vardagar/ arbetsdagar från det att vi lämnat in det till ombud. Skickas med spårbar försändelse.Tänk på att vi inte kan garantera att vi packar och lämnar in varor på Lördag och Söndagar. Måndagar har den fysiska butiken i Hjärup stängt och vi kan därför inte garantera att paket packas och skickas denna dagen heller dag.